بهترین روش بسته بندی اثاثیه منزل💥

بسته بندی یعنی محافظت از کالا در برابر عواملی از جمله ضربه، نفوذ هوا، حفظ دما، عدم نفوذ آب، رطوبت، نور و.... بسته بندی اثاثیه یکی از اولین مراحل اسباب کشی می باشد که عدم دقت در آن موجب خسارات سنگین به اسباب و اثاثیه شما خواهد شد. اگر کار بسته بندی اثاثیه به درستی و با شیوه ای حرفه ای صورت بگیرد مطمئناً در زمان اسباب کشی اثاثیه بدونه هیچ مشکل و هیچ دردسری به مقصد مورد نظرتان خواهد رسید.

نکاتی برای بسته بندی اثاثیه

 

  1.  همیشه بسته بندی وسایل را از وسایل کوچکتر شروع کنید و وسایلی که بیشتر به آنها احتیاج ندارید بسته بندی کنید. حتما پس از اینکه کار بسته بندی را انجام دادید بر روی کارتن ها نام وسیله ای که در داخل آنها می باشد را یاداشت کنید.
  2.   هیچوقت یک کارتن را با وسایل سنگین پر نکنید چون ممکن است کارتن ها پاره شوند وقتی که بسته بندی می کنید اثاثیه های سبک را در لا به لای وسایل سنگین قرار دهید.
  3.  وسایلی که شکستنی و بزرگ هستند بهتر است که با ضربه گیر بسته بندی شوند و بعدا در داخل کارتن ها قرار بگیرند، حتما بر روی کارتن ها بنویسید (  شکستنی است، مواظب باشید)  این کار می تواند خیلی تاثیر گذار باشد. برای بسته بندی، بهتر است که از کارتن های محکم و پنج لایه استفاده کنید.

 


درباره بسته بندی لوازم در اسباب کشی در این مقاله بیشتر بخوانید.


 

نحوه بسته بندی اثاثیه

نحوه بسته بندی وسایل برای اسباب کشی بسته به نوع بار و نوع اثاثیه منزل شما می تواند متفاوت باشد معمولا این کار برای کسانی که بار اولشان است که می خواهند اسباب کشی کنند می تواند بسیار حائز اهمیت باشد. برای بسته بندی کردن وسایل منزل بهتر است...

  •  برای شروع بسته بندی اثاثیه ابتدا باید ظروف شکستنی بسته بندی شود و این کار مانع شکستن ظروف در زمان بسته بندی لوازم دیگر می شود. برای بسته بندی این ظروف از روزنامه های باطله و لباس استفاده کنید؛ زیرا این کار از ضربه خوردن به ظروف شکستنی جلوگیری می کند.
  •  در بسته بندی لوسترها و چراغ های سقفی تا آنجا که امکان دارد قسمت های قابل جدا شدن را جدا کرده سپس هر قسمت جداگانه با استفاده از روزنامه و لباس در کارتن اسباب کشی سالم که دارای استحکام بالایی است قرار دهید.
  •  در بسته بندی اثاثیه وسایل چوبی که دارای زاویه های تیز هستند و بیشتر در معرض صدمه قرار می گیرند، ابتدا باید روی زوایا را با پلاستیک حباب دار و یا حتی پلاستیک ساده یا روزنامه پوشانده سپس لایه دیگری از مقوای ضخیم روی آن قرار بدهید.
  •  در بسته بندی وسایل سنگین مانند یخچال، لباسشویی و... نیز باید سیم برق آن ها را جمع کرده و با چسب یا طناب محکم ببندید سپس یک کارتن مناسب که تمامی جای وسایل سنگین را پوشش دهد تهیه کنید. سعی کنید وسایل سنگین را جزء اولین وسایل قرار دهید که داخل خودرو حمل بار قرار می گیرند. حتما به صورت عمودی قرار دهید و در کنار آن از پتو استفاده کنید.

نحوه ی جابجایی بسته بندی ها

 

یکی از مهمترین دغدغه‌های افراد، نحوه حمل و نقل و اثاث کشی به محل جدید بدون آسیب رسیدن به آن است.

  •  قبل از شروع باربری وسایل مورد نیاز  مانند قیچی، چسب و... را تهیه کنید.
  •  هرگز برای بلند کردن بار ها به کمر خود فشار نیاورید.
  •  از چرخ ‌های حمل بار استفاده کنید.
  •  در مورد تعدادی از جعبه ‌ها مانند جعبه های شکستنی باید بیشتر مراقب باشید.
  •  برای مراقبت از خرابی اثاثیه داخل اتومبیل حمل بار را با پتو و یا موکت کاملا بپوشانید.
آخرین مطالب
فردوس بار برتر

فردوس بار برتر خدمات خود را با بارنامه دولتی و بیمه نامه باربری که ضمانت اجرای آن می باشد انجام می دهد. این مجموعه متشکل از تیمی قوی و نیروهای انسانی متخصص در زمینه باربری می باشد که در کمترین زمان ممکن با کیفیت ترین خدمات حوزه باربری از جمله ارسال بار به شهرستان، حمل بار در تهران، اسباب کشی، بسته بندی اثاث منزل، حمل ساید بای ساید، گاو صندوق، پیانو و... ارائه می دهد.